Відтепер біла та кремова фурнітура серії Asfora від Schneider Electric доступна без одинарних рамок

Шановні покупці!

Електрофурнітура початкового та середнього цінових сегментів майже завжди йде з одинарними рамками у комплекті. Це зручно для покупців, але призводить до того, що при повноцінному комплектуванні об'єкту, де є подвійні/потрійні/... рамки, майже завжди де-яка кількість одинарних рамок просто викидається, так як їх просто нікуди застосувати.
Всі виконроби та електрики до цього вже давно звикли і навіть не звертають на це увагу.

Але ви тільки вдумайтесь! Навіщо так робити?!? Навіщо виробнику виготовляти виріб, а покупцю його купляти, якщо третина його вартості (яку становить рамка) буде одразу викинута?!? Ну це ж не логічно! Погодьтеся!
І це вже не кажучи, що сміття від пластику вже і так дуже забагато на нашій планеті!

Та ось компанія Schneider Electric вирішила зробити свій внесок у ліквідацію цього неподобства та для своєї найбільш поширеної лінійки фурнітури Asfora в білому та кремовому кольорах додала можливість придбати більшість механізмів без одинарної рамки у комплекті.

Старі версії механізмів з рамками у комплекті знімати з виробництва не планують, але очікують, що ринок сам поступово перебалансується на користь значної частки механізмів без рамок.

На сьогоднішній день ми вже завезли в усі наші магазини розетки із заземленням без рамок. Та будемо спостерігати за попитом на них. В разі значного успіху цієї ініціативи, будемо поступово додавати до нашого асортименту й інші механізми без рамок.

О! Забули ще зазначити, що розетка без рамки коштує на 26,6% дешевше, ніж така ж з рамкою! Тому тут дуже підходить слоган відомої реклами прального порошку з 90-тих – "Якщо нема різниці, то навіщо платити більше?".

Радимо долучатись до цієї ініціативи!

28.03.2024